Werkwijze

Kennismaking en oriëntatie

Tijdens de inventarisatiefase is het belangrijk om u of de opdrachtgever goed te leren kennen. Aandachtspunten zijn: programma van eisen, toepassing, branche en het interieurontwerp. Deze ingrediënten stellen ons in staat om een passend lichtadvies en lichtplan te ontwerpen. Om u of de opdrachtgever kennis te laten maken met licht, nodigen we u of de opdrachtgever altijd uit voor een rondleiding in ons Lighting Experience Centre (LEC).

Ontwerp lichtplan en lichtadvies

Na de inventarisatie volgt de belangrijkste fase: het ontwerp. Tijdens de ontwerpfase werken onze architecten (indien gewenst intensief) met u samen om een uniek, creatief en winstgevend lichtplan te realiseren. Dit start met het brainstormen en schetsen en zal uiteindelijk gepresenteerd worden in een 3D visualisatie, lichtplan en presentatie film.

Uitvoering

Tijdens de uitvoering dragen wij zorg voor de bewaking van de overeengekomen levertijden, zodat de planning niet in gevaar komt. Daarnaast zal er ondersteuning gegeven worden aan de installerende partij, zodat het lichtplan en lichtadvies altijd volgens plan uitgevoerd zal worden.

Oplevering en evaluatie

In de laatste fase wordt het lichtplan en lichtadvies gecontroleerd en zal er met u en eventueel de opdrachtgever geëvalueerd worden.

Gaat u bouwen, verbouwen of uw verlichting aanpakken en heeft u nieuwe led armaturen nodig? Bel DPL Europe voor een winstgevend lichtplan en lichtadvies op maat.Telefoonnummer: 0492-593939
Contacteer ons