Winkelverlichting

DPL Europe is gegroeid door het geven van lichtadvies aan winkeliers en retailers en het leveren van de bijbehorende led armaturen. Het lichtplan dat wij voor uw winkel ontwerpen bestaat uit een volledig uitgewerkt lichtplan in 3D. Hiermee laten wij van tevoren zien hoe de winkelverlichting eruit komt te zien nog voordat uw winkel voorzien wordt van onze armaturen. Het blijft niet alleen bij een papieren ontwerp, wij laten u ook het beoogde effect van de winkelverlichting zien en beleven in ons Lighting Experience Centre van ruim 1000m2. Op deze wijze weet u zeker dat het lichtplan voor uw winkel, het lichtadvies en de led armaturen aansluiten bij al uw wensen en eisen.

Winstgevende winkelverlichting

Wij vinden het niet alleen belangrijk om uw producten optimaal te verlichten, wij stemmen het licht ook af op uw doelgroep en marketingconcept. Met onze winkelverlichting zorgen wij ervoor dat uw klanten een aangenaam lichtcomfort beleven. Hiermee zal de verblijfsduur van klanten en eventuele impulsaankopen positief beïnvloed worden. U staat versteld wat een passend lichtplan met een winkel kan doen en dit gaat u aan het einde van het boekjaar terug zien in uw winst. Wij durven met zekerheid te zeggen dat ons lichtadvies en lichtplan winstgevend is voor u. Laat u overtuigen in het Lighting Experience Centre en ervaar het zelf!

Met onze 30 jaar ervaring in lichtadvies, winkelverlichting en het leveren van led armaturen weten wij precies wat licht met mensen, ruimtes en uw kosten doet. De lichtconcepten van DPL Europe hebben een eigen stijl waarbij rekening gehouden wordt met de stijl van de opdrachtgever, de architect, het gebouw en de ruimte. Innovatie, functionaliteit en de nieuwste energiezuinige verlichting nemen wij standaard mee in uw lichtplan.

Het effect van winkelverlichting

Een voorbeeld: Heeft u een looppad en wilt u uw schappen/rekken goed uitlichten met led armaturen? Gebruik dan minder licht in de looppaden. Zo krijgt u automatisch een routing in uw winkel en legt u door middel van de juiste led armaturen de nadruk op uw schappen/rekken. Dit zorgt voor een lagere investering, een lager energieverbruik en het verhoogt de beleving van uw winkel!

Gaat u bouwen, verbouwen of uw verlichting aanpakken en heeft u nieuwe led armaturen nodig? Bel DPL Europe voor een winstgevend lichtplan en lichtadvies op maat.Telefoonnummer: 0492-593939
Contacteer ons