Kantoorverlichting - Verlichting werkplek

Verlichting werkplek

Het lichtplan dat wij ontwerpen voor uw kantoor zorgt middels optimale verlichting van de werkplek voor:

  • Lager ziekteverzuim
  • Hogere productiviteit
  • Beter zicht op computerschermen en bureaus
  • Goed werkcomfort
  • Lager energieverbruik en energiekosten
  • Nauwelijks tot geen verblinding op uw computerscherm
  • Minder onderhoudskosten
  • Voldoet aan de vereiste normen van kantoorverlichting

Lichtplan kantoor

Bij het lichtplan dat wij, als DPL Europe, voor uw kantoor ontwerpen houden we altijd rekening met de bovengenoemde punten. Wij hebben al 30 jaar ervaring met het geven van lichtadvies, het leveren van led armaturen en het ontwerpen van een verlichtingsplan voor uw kantoor. Door onze ervaring in werkplekverlichting zijn wij in staat om voor ieder kantoor een passend lichtadvies uit te brengen met een bijhorend lichtplan en led armaturen. Bij verlichting van de werkplek maken wij gebruik van energiezuinige verlichting. De lichtconcepten van DPL Europe hebben een unieke stijl waar rekening gehouden wordt met de stijl van de opdrachtgever, de architect, het gebouw, de ruimtes en de vormgeving van de led armaturen. Innovatie, functionaliteit, de nieuwste energierichtlijnen en verlichtingstechnieken nemen wij standaard mee in het lichtplan voor uw kantoor.

Kantoorverlichting

Ook kunnen wij uw kantoorverlichting voorzien van slimme verlichting. Buiten het feit dat wij al gebruikmaken van de led technieken, adviseren wij ook sensorverlichting om uw winst te verhogen. Sensorverlichting, ook wel aanwezigheidsdetectie, gaat automatisch uit bij geen aanwezigheid. U hoeft daarbij niet bang te zijn dat de verlichting uitvalt bij geen beweging. Indien u wenst om tijdens kantooruren voldoende licht te hebben, stellen wij uw verlichting zo in dat er altijd minimaal 20% van uw verlichting brand. Bij detectie wordt dit automatisch verhoogd naar 100%.

Tijdens het ontwerp van kantoorverlichting staat u als eindgebruiker altijd centraal bij ons. Verlichting mag niet hinderlijk zijn, het moet de werksfeer juist verbeteren! Goede verlichting zorgt voor een betere gezondheid van de medewerkers van uw bedrijf.


Gaat u bouwen, verbouwen of uw verlichting aanpakken en heeft u nieuwe led armaturen nodig?
Bel DPL Europe voor een winstgevend lichtplan en lichtadvies op maat.Telefoonnummer: 0492-593939
Contacteer ons