Lichtplan en Lichtadvies

Licht is beleving, licht is emotie, licht is perceptie, licht is winstgevend. Dat is waar wij, als DPL Europe, voor staan en waar wij in geloven. Wij zorgen er met een passend lichtadvies en lichtplan op maat voor dat uw verlichtingsplan winstgevend wordt.

Lichtplan

Het lichtplan dat wij voor u ontwerpen bestaat onder andere uit een 3D gesimuleerd lichtplan op maat, met het bijbehorende lichtadvies. Hierbij laten wij u van tevoren zien hoe uw winkel, showroom, kantoor, magazijn, huis, appartement en/of andere ruimte eruit komt te zien. Zodat we niet voor verrassingen komen te staan en alles perfect past bij uw imago, doelgroep en marketingconcept.

Lichtadvies

Voor het maken van een juist lichtplan staat DPL Europe voor u klaar. Wij zijn al jarenlang marktleider op het gebied van professionele verlichting voor (retail) bedrijven, particulieren en zorginstellingen. Of het nou gaat om winkelverlichting, kantoorverlichting of gevelverlichting, wij houden bij het maken van een lichtplan en ieder lichtadvies op maat rekening met de meest energiezuinige verlichting en de nieuwste lichttechnologieën. Wij stellen vast wat voor verlichting een gebouw of ruimte nodig heeft om de beleving van uw klanten, bezoekers, gasten of uw eigen comfort te optimaliseren.

Wij werken als volgt:
 1. Kennismaking en oriëntatie
  Waar: bij u op locatie of bij ons in het Lighting Experience Centre waar wij u het licht laten zien en beleven.
 2. Ontwerp lichtplan en lichtadvies
  Lichtplan in 3D, plattegrond voor montage/installatie en eventueel een CAD tekening.
 3. Uitvoering
  Plannen levertijden en contact met monteur/installateur.
 4. Oplevering en evaluatie
  Controle volgens lichtplan en lichtadvies.

Gaat u bouwen, verbouwen of uw verlichting aanpakken en heeft u nieuwe led armaturen nodig?
Bel DPL Europe voor een winstgevend lichtplan en lichtadvies op maat.

Telefoonnummer: 0492-593939
Contacteer ons